Home Waddsup? Locaties I am in! Over Sleutelkwartier
 
 

Thomas Rikkers presenteert Sleutelpop 2019

5 september 2019

HOT NEWS:  Thomas Rikkers gaat Sleutelpop presenteren. Daarmee gaat hij ook zichzelf aankondigen. Rikkers is singer-songwriter en bassist bij Reino, die als derde optreedt. Verder is er een wijziging in het programma: VENHILL heeft wegens gezondheidsredenen alle optredens komende maanden afgeblazen. Als steunbetuiging trapt CooCoo Sleutelpop 2019 af met een tribute aan VENHILL.

“Thomas Rikkers is een goede spreker, vlot, spontaan en weet er altijd een feestje van te maken”, meent organisator Stijn Donders. Rikkers: “Behalve dat ik met Reino een paar lekkere bangers ga spelen, waaronder onze nieuwste release Fiesta Settlement, heb ik ongelofelijk veel zin om Sleutelpop te presenteren. Dus neem je oma, tante, oom, achterneef en verloren zoons mee, want dit wordt een knalfuif van jewelste.”  

Wervelwind van jonge headliners
Het programma van Sleutelpop op zaterdag 14 september aanstaande in de Passage in Waddinxveen heeft een indrukwekkende line-up van artiesten die al op een stevige fan base kunnen rekenen en op het punt staan door te breken.  

CooCoo trapt met af met tribute aan VENHILL
Om 16.00 uur trapt CooCoo stevig af met een tribute aan VENHILL, een rauwe waas van trippy sounds en scherpe Grunge-punk Riffs. Om daarna totaal los te gaan met hun eigen alternatieve punk-rock. Gevolgd door Reino die je onderdompelt in een bitterzoete cocktail van energieke, melancholische en positieve pop met een vleugje elektronica. Gevolgd door SpeakEasy die iedereen omver blaast met een harde, hete rock 'n roll met moderne twist. PEER dendert door met een energieke Indierock met aanstekelijke Britpop. Last but not least: Life's Electric met hun intense combinatie van rauwe rock, metal en pop met donderende gitaren en emotionele lyrics! Een muzikale rollercoaster met deze frisse wervelwind van jonge headliners.

Sleutelpop 2019 is gratis!
Gratis? "We willen Sleutelpop laagdrempelig houden", zegt Donders, "zodat het toegankelijk is voor iedereen. Sleutelpop is ondergebracht in een stichting. We hebben geen winstoogmerk, maar kiezen voor kleinschaligheid en kwaliteit. We gaan hier iets bijzonders neerzetten. Iets waar we in geloven, waar onze passie ligt. Sleutelpop 2019 presenteert de muziek van een nieuwe generatie. Bands die hebben het podium al gedeeld met grote namen uit binnen- en buitenland en straks zelf de grote podia gaan bestormen, maar die je nu – hier in het Sleutelkwartier - nog 1x gratis kunt zien optreden."

 

 
 

Thomas Rikkers

 
Stijn Donders

 
WHOA! WDDNXVN. Ja, daar kijk je van op, hè?
 
Volg ons op social media
 
Home
Waddsup
Locaties
I am in
Over Sleutelkwartier
Links
Waddinxveen.nl
 
 
Contact
Passage 240
Waddinxveen

Openingstijden
Donderdagmiddag
van 13:00 - 16:00 uur
of op afspraak